VÅRA TJÄNSTER

HANTVERKARE PÅ 1 MINUT

Välj den jour hantverkare som passar din akuta situation bäst för att läsa mer om vad vi kan hjälpa dig med.Vi finns tillgängliga varje dag dygnet runt.

ELEKTRIKER

Har elen slutat fungera hemma?
Våra hantverkare löser alla tänkbara elektriska problem som kan uppstå i en byggnad dygnet runt så att du kan känna dig trygg och säker. Våra elektriker är behöriga och har lång erfarenhet.

RÖRMOKARE

Läckande rör eller stopp i avloppet?
Vi hjälper dig med alla sorters VVS-problem där en rörläggare behövs. Läckande rör, trasigt avlopp, uppting av rör, läckage varmvattenberedare, installation av diskmaskin och mycket mer.

SPOLBIL

Stopp i avloppet?
Vi hjälper dig med alla sorters stopp i avloppet och finns tillgängliga dygnet runt. När du fått stopp i hela avloppet, toaletten, diskhon eller liknande kan vi snabbt hjälpa dig med problemet.

SNICKARE

Är dörren uppbruten till din bostad eller har någon förstört något som snabbt behöver åtgärdas?
Våra hantverkare löser alla tänkbara akuta problem som kräver en snickare för att åtgärda.

GLASMÄSTARE

Ett trasigt fönster kan ibland ställa till stora problem. Vi hjälper er att byta det trasiga fönsterglaset eller tillfälligt sätta igen fönstret så att inga mer skador uppstår i stunden. Det är vanligt med inbrott och då gäller det att agera snabbt.

LÅSSMED

Våra jourhavande låssmeder kommer snabbt till plats och hjälper dig med de flesta problemen relaterade till att du behöver komma in i din bostad. Vi kommer snabbt till plats och hjälper dig i din akuta situation dygnet runt

HANTVERKARE PÅ 1 MINUT

Beställ hantverkare genom att ringa oss eller beställ själv online. Vi är på plats inom 1 H och hjälper dig i din akuta situation. 24 Duty har agenter som är tillgängliga dygnet runt vilket resulterar i att vi kan ge våra kunder en stabil service. Priset är skapar för att passa dig som beställer tjänsten. Därför skall du alltid välja oss om du vill ha marknadens bästa pris och tryggaste service.

Ring oss

© 2020 All rights reserved

24 Duty AB

Kreditupplysning sker på alla beställningar enligt 24 Dutys allmänna villkor