HEMTJÄNSTERLåssmed

Svar på 1 minut

Låssmed jour är en tjänst som tillhandahåller snabb och pålitlig hjälp när det gäller att låsa upp dörrar eller byta ut lås i nödsituationer. Denna tjänst är tillgänglig dygnet runt, året runt, och kan hjälpa dig om du har blivit utelåst från ditt hem eller fordon, om du har drabbats av inbrott eller om du behöver byta ut dina lås.

Vad gör en låssmed?

En låssmed eller låstekniker arbetar med installation, reparation och service av olika lås. Det finns många olika lås som låssmeder kan jobba med, till exempel både mekaniska och elektroniska lås.

Detta kan våra låssmeder hjälpa dig med:

  • Bygga och installera lås
  • Underhåll och reparation av lås
  • Hjälpa personer som blivit utelåsta
  • Nyckelkopiering

Låsservice snabbt på plats

Står du inför en nödsituation med ditt lås, kan du lita på att vi alltid är snabbt på plats. Det är vår uppgift att hjälpa dig att lösa dina eventuella låsproblem snabbt, dygnet runt.

Vi ger dig trygghet och säkerhet

Att anlita en professionell låssmed för att säkra ditt hem eller din arbetsplats kan ge dig en känsla av trygghet. En låssmed har utbildning, erfarenhet och specialverktyg som krävs för att installera och reparera lås på ett korrekt och säkert sätt. De kan även ge råd om olika säkerhetsåtgärder för att öka skyddet för ditt hem eller företag. Genom att lita på en låssmed kan du känna dig säker och trygg i ditt eget hem eller på din arbetsplats.

Snabbt på plats

Vi värdesätter din tid och är kända för vår snabba och effektiva service. Vi löser dina problem med minimal störning. Vi är tillgängliga dygnet runt.

Vad kostar det att anlita en låssmed på jour?

Vi erbjuder fast pris för både privatpersoner och företag.

För privatpersoner har vi en kostnad på 3880 kr med ROT. Som återkommande kund får du 500 kr i rabatt på varje order. Detta priset gäller för 2 timmars arbete. Material och extratid debiteras med 700 kr i timmen (ROT).

För företag har vi en kostnad på 4400 kr. Som återkommande kund får du 800 kr i rabatt på varje order. Detta priset gäller för 2 timmars arbete, där extratid och materialkostnad debiteras med 800 kr i timmen.

låssmed som installerar nytt dörrhandtag

© 2020 All rights reserved

24 Duty AB

Kreditupplysning sker på alla beställningar enligt 24 Dutys allmänna villkor