HEMTJÄNSTERGlasmästare & Glasmästeri

Svar på 1 minut

Vi är din pålitliga partner inom glasreparationer och installation. Vi förstår att oförutsedda situationer kan inträffa när som helst, därför erbjuder vi på 24Duty snabb och pålitlig service oavsett tid på dygnet.

Glasreparation

Reparation av fönsterglas

Om ett fönster går sönder på grund av en olycka, inbrott eller stormskada, kan våra experter snabbt reagera för att säkra platsen och utföra en nödreparation eller ersättning.

Säkerhetsglas

Vid inbrott eller vandalism är det viktigt att snabbt återställa säkerheten. Vi har erfarenhet och rätt material för att göra ditt hem eller företag säkert igen.

Butiksfönster

Om du har en butik eller affär, där en nödsituation såsom skadade fönster uppstår, kan vi på 24Duty snabbt vara på plats för reparation.

Vad gör en glasmästare?

En glasmästare är en expert inom glas och erbjuder olika tjänster som inkluderar installation och reparation av fönsterglas, spegelinstallation, skapande av specialglas och skräddarsydda lösningar. De kan också installera glasdörrar och glasväggar, samt hantera akuta glasreparationer vid olyckor eller skador. Glasmästare är specialiserade på att arbeta med olika typer av glas och erbjuder rådgivning för att hjälpa kunderna välja de bästa lösningarna för deras behov. Deras arbete innefattar att säkerställa både funktionalitet och estetik och spelar en viktig roll inom bygg- och inredningsbranschen.

Glasmästare snabbt på plats

När en nödsituation uppstår, är varje sekund värdefull. Vårt glasmästeri är din pålitliga partner för att hantera akuta glasproblem dygnet runt, oavsett när och var det inträffar. Vi förstår att olyckor händer och att säkerheten för ditt hem eller företag är av högsta prioritet.

Kontakta oss – dygnet runt!

Vi på 24Duty är tillgängliga dygnet runt. Så tveka inte att kontakta oss direkt när ditt glas behöver reparation.

© 2020 All rights reserved

24 Duty AB

Kreditupplysning sker på alla beställningar enligt 24 Dutys allmänna villkor