HEMTJÄNSTERElektriker

Svar på 1 minut

När du står inför en elektrisk nödsituation, behöver du en elektriker som kan hjälpa dig snabbt och professionellt. Våra elektriker är utbildade och erfarna i att hantera akuta situationer, oavsett om det handlar om strömavbrott, fel på elpanelen eller andra problem. Vi är alltid tillgängliga för att hjälpa dig, varje dag, året runt.

Akut elektriker nära dig

Om du står inför en nödsituation med ditt elsystem, är det viktigt att du kan lita på att du får hjälp snabbt och tillförlitligt. Därför erbjuder våra elektriker akut- och jourtjänster alla dagar i veckan för att säkerställa att du aldrig behöver vänta länge på hjälp.

Oavsett om det är mitt i natten eller under en helgdag kan du lita på att vår erfarna och kunniga personal är tillgänglig för att lösa alla typer av elektriska problem. Vi förstår att elektriska nödsituationer kan uppstå när som helst, vilket är anledningen till att vi är tillgängliga dygnet runt för att ge dig hjälp när du behöver det som mest.

Vi ger dig trygghet och säkerhet

Att ha en elektriker tillgänglig ger dig trygghet och säkerhet, särskilt om du har äldre elsystem eller en hög belastning av elektriska apparater. Våra elektriker är auktoriserade och utbildade för att hantera alla typer av elektriska problem, och vi följer alltid de senaste säkerhetsstandarderna för att garantera en säker och effektiv lösning på ditt problem.

Snabbt på plats

Om du står inför en nödsituation med ditt elsystem, tveka inte att kontakta oss. Vi är här för att hjälpa dig och lösa dina problem så snabbt och effektivt som möjligt, dygnet runt. Våra elektriker är redo att ta itu med problemet och ge dig den trygghet du behöver för att fortsätta med din dagliga verksamhet.

Exempel på vad våra elektriker kan hjälpa dig med:

  • Jordfelsbrytare slår ut
  • Huset har delvis strömavbrott
  • Spisen slutat fungera
  • Säkringar går

Vad kostar en jourelektriker i timmen?

Vi erbjuder fast pris för både privatpersoner och företag.

För privatpersoner har vi en kostnad på 3880 kr med ROT. Som återkommande kund får du 500 kr i rabatt på varje order. Detta priset gäller för 2 timmars arbete. Material och extratid debiteras med 700 kr i timmen (ROT).

För företag har vi en kostnad på 4400 kr. Som återkommande kund får du 800 kr i rabatt på varje order. Detta priset gäller för 2 timmars arbete, där extratid och materialkostnad debiteras med 800 kr i timmen.

elektriker som lagar elkablar

Akut elektriker nära dig

Elektriker Jour

Alla våra hantverkare är registrerade hos Elsäkerhetsverket.

© 2020 All rights reserved

24 Duty AB

Kreditupplysning sker på alla beställningar enligt 24 Dutys allmänna villkor