HEMTJÄNSTERElektrikerElektriker Göteborg

Elektriker i Göteborg?

Svar på 1 minut

Våra elektriker i Göteborg består av kunniga, professionella och serviceinriktade elektriker.

Vi är tillgängliga dygnet runt, oavsett var i Göteborg du behöver hjälp med din el. Boka en elektriker idag!

Din lokala elektriker i Göteborg

Med lång erfarenhet inom elbranschen kan du känna dig trygg med att vi alltid erbjuder den senaste tekniken och högsta service. Alla våra elektriker är auktoriserade och hos oss arbetar serviceelektriker, installationselektriker, säkerhetsleektriker och industrielektriker.

Vi tar hand om allt från mindre elservice till större elinstallationer. vi erbjuder samma hjälp till privatpersoner såsom företag. Vi förstår att nödsituationer är svåra att undvika. Kanske har ugnen slutat fungera? Eller har strömmen gått och du vet inte varför? Vi erbjuder elektriker dygnet runt, oavsett var i Göteborg du bor. Vår eljour är alltid redo att rycka ut och vara snabbt på plats.

Några av våra tjänster

  • Byte av elcentral
  • Belysning
  • Felsökning
  • Laddbox

Vi ger dig trygghet och säkerhet

Att ha en elektriker tillgänglig ger dig trygghet och säkerhet, särskilt om du har äldre elsystem eller en hög belastning av elektriska apparater. Våra elektriker är auktoriserade och utbildade för att hantera alla typer av elektriska problem, och vi följer alltid de senaste säkerhetsstandarderna för att garantera en säker och effektiv lösning på ditt problem.

Snabbt på plats

Om du står inför en nödsituation med ditt elsystem, tveka inte att kontakta oss. Vi är här för att hjälpa dig och lösa dina problem så snabbt och effektivt som möjligt, dygnet runt. Våra elektriker är redo att ta itu med problemet och ge dig den trygghet du behöver för att fortsätta med din dagliga verksamhet.

Akut elektriker nära dig

Elektriker Jour

Alla våra hantverkare är registrerade hos Elsäkerhetsverket.

© 2020 All rights reserved

24 Duty AB

Kreditupplysning sker på alla beställningar enligt 24 Dutys allmänna villkor