HEMTJÄNSTERSnickare

Snickare – jour & akut

Svar på 1 minut

Letar du efter professionella snickare? På 24Duty har vi ett urval av skickliga snickare till förmånliga priser som står redo att hjälpa dig med allt från konstruktioner och renoveringar till reparationer, oavsett om det är i ditt hem eller på ditt företag. Våra erfarna snickare tar dina önskemål som utgångspunkt och garanterar ett exemplariskt utförande av arbetet.

Din lokala snickare

Behöver du en snickare nära dig? Då har du kommit rätt! Hos 24Duty erbjuder vi hjälp från snickare nära dig till bra priser – oavsett projekt.

Behörig snickare du kan lita på

Våra kompetenta snickare har den erfarenhet och kunskap som krävs för att utföra ditt projekt med noggrannhet och professionalism. Du kan tryggt lita på våra tjänster för att få ditt projekt att bli verklighet på ett pålitligt sätt.

Detta kan våra akuta snickare hjälpa dig med

  • Takläckage och takskador
  • Fönster och dörrar som fastnat eller gått sönder
  • Regla och bygga innerväggar
  • Inbrottsskador och förstörelse på fastighet
  • Skador på dörr och fönster som blåljuspersonal behövt göra
  • Montera gardinstänger

Vad gör en snickare?

En snickare är en yrkesperson som utför olika typer av konstruktion, reparation och byggprojekt. Det kan inkludera att bygga och reparera möbler, inredningar, tak, golv och andra trästrukturer. Snickaren använder sina färdigheter och verktyg för att skapa funktionella och estetiskt tilltalande träprodukter och byggnader.

Snabbt på plats

Om du står inför en nödsituation med ditt elsystem, tveka inte att kontakta oss. Vi är här för att hjälpa dig och lösa dina problem så snabbt och effektivt som möjligt, dygnet runt. Våra elektriker är redo att ta itu med problemet och ge dig den trygghet du behöver för att fortsätta med din dagliga verksamhet.

Vad kostar en snickare i timmen?

Vi erbjuder fast pris för både privatpersoner och företag.

För privatpersoner har vi en kostnad på 3880 kr med ROT. Som återkommande kund får du 500 kr i rabatt på varje order. Detta priset gäller för 2 timmars arbete. Material och extratid debiteras med 700 kr i timmen (ROT).

För företag har vi en kostnad på 4400 kr. Som återkommande kund får du 800 kr i rabatt på varje order. Detta priset gäller för 2 timmars arbete, där extratid och materialkostnad debiteras med 800 kr i timmen.

snickare

© 2020 All rights reserved

24 Duty AB

Kreditupplysning sker på alla beställningar enligt 24 Dutys allmänna villkor