Vårt mission är att vara ett självklart val för kunder som behöver hjälp av en hantverkare på snabbaste, smartaste och enklaste sättet.

24 Duty är det första bolaget som erbjuder en superapp för akuta hantverkartjänster. Vi kämpar för att göra upplevelsen för kunderna bättre i en akut situation där en hantverkare behövs samtidigt som vi gör vardagen enklare för hantverkarna som är anslutna i appen.

Hantverkarbranschen idag

Missnöjdheten mot hantverkaren i Sverige är utbredd. Hantverkare är den yrkeskategori som svenskar klagar mest på. 13 år i rad har branschen legat i topp på konsumentverkets lista över klagomål med hela 12.000 klagomål varje år.

Vi blir bryggan mellan hantverkare och dig som kund. Ett smartare sätt helt enkelt.

Elektriker jour

Vår historia

24 Dutys historia började 2020 när Mikael som är grundare av bolaget fick en vattenläcka i källaren. Efter kontakt med försäkringsbolaget och en hantverkare som tog 3 dagar på sig att komma till platsen såg Mikael den lösningen som behövdes. Där och då kläckes första iden om akuta hantverkartjänster i mobilen då Mikael under en längre tid sett det missnöje som under många år växt fram i hantverkarbranschen samt den långsamma hanteringen som fanns vid denna tiden.

Ett stort hål som fanns mellan hantverkare och kund i en akut situation behövde täppas till då digitaliseringen halkat efter, skyhöga priser och många oseriösa aktörer som kommunicerade dåligt.

Under 2020 och in på 2021 byggdes med en otroligt begränsad budget det som idag blev startskottet för den innovativa app  som sedan växte fram till att 2021 lanseras och ta marknaden med storm.

Sommaren 2021 tog bolaget in 10 miljoner i riskkapital som gjorde att resan kunde ta fart och idag siktar bolaget mot att bli en ledande aktör i sin första marknad och vara det självklara valet i en akut situation där en hantverkare behövs.

24

24 Duty i siffror

+

ANTAL KOMMUNER

LÄNDER

+

KUNDER

UTMÄRKELSER

© 2020 All rights reserved

24 Duty AB

Kreditupplysning sker på alla beställningar enligt 24 Dutys allmänna villkor