HEMTJÄNSTERRörmokare

Rörmokare – akut & jour

Svar på 1 minut

När du står inför ett akut eller oväntat avloppsproblem och behöver snabb assistans, finns vi här för dig. Vår rörmokare jour är dedikerad att bistå dig på bästa möjliga sätt. Vi är det tryggaste valet när du behöver omedelbara svar (95% får svar inom 1 minut) och garanterar att vara på plats inom 60 minuter.

Några exempel på akuta rörproblem där vi kan hjälpa till

  • Akut stopp i avloppet
  • Reparation av vattenläcka
  • Upptining av frusna rör
  • Läckande kran och toalett
  • Värmesystem

Rörjour – alla dagar i veckan

Vi representerar det moderna sättet att anlita en rörmokare och har expertis inom området. Oavsett om din situation är akut eller oplanerad, kan du förlita dig på oss för att snabbt och effektivt lösa ditt problem.

Stopp i toaletten – vad kan jag göra?

Har du stopp i toaletten är alltid det bästa alternativet att boka en rörmokare, detta så det inte uppstår fler skador. Stoppet kan sitta långt ner i rören, och är detta fallet kan det behövas en spolbil för att spola rent avloppet.

Frusna rör – vad gör jag?

Har rören frusit och man väntar till varmare tider finns det en risk att rören kommer spricka. Det är därför bra att kontakta en rörmokare som kan tina de frusna rören på ett säkert sätt, samt reparera eventuella skador som kan ha uppstått.

Vad kostar en rörmokare & rörjour?

Vi erbjuder fast pris för både privatpersoner och företag.

För privatpersoner har vi en kostnad på 3880 kr med ROT. Som återkommande kund får du 500 kr i rabatt på varje order. Detta priset gäller för 2 timmars arbete. Material och extratid debiteras med 700 kr i timmen (ROT).

För företag har vi en kostnad på 4400 kr. Som återkommande kund får du 800 kr i rabatt på varje order. Detta priset gäller för 2 timmars arbete, där extratid och materialkostnad debiteras med 800 kr i timmen.

rörmokare vid ett handfat

Akut rörmokare nära dig

© 2020 All rights reserved

24 Duty AB

Kreditupplysning sker på alla beställningar enligt 24 Dutys allmänna villkor