Spolbil – akut & jour
Svar på 1 minut
Boka direkt

När det oväntade inträffar och du står inför ett akut problem med ditt avloppssystem, behöver du pålitlig och snabb hjälp. Det är precis där vår spolbil kommer in. Vi är här för att lösa dina avloppsproblem omedelbart, dygnet runt, året om.

Fördelar med 24 Duty´s spolbil

Snabb respons

Vårt team av experter är alltid redo att svara på ditt akutsamtal. Vi förstår att problem med avloppssystemet inte väntar, och det är därför vi är dedikerade till att vara på plats så snabbt som möjligt då det är viktigt att åtgärda felet snabbast möjligt så det inte uppstår ytterligare problem.

Erfarenhet och kompetens

Våra tekniker har många års erfarenhet inom avloppsrengöring och har hanterat en mängd olika akuta situationer. Du kan lita på deras kunskap och kompetens för att lösa problemet effektivt.

Modern utrustning

Vi använder toppmodern spolbilsteknik och utrustning för att säkerställa att vi kan hantera alla typer av akuta situationer. Skulle du dessutom behöva filma avloppet kan vi hjälpa till med det också.

Spolbil för avlopp

Vi förstår vikten av en fungerande avloppsanläggning för din komfort och säkerhet. Oavsett när du behöver hjälp, oavsett om det är mitt i natten eller under helgen, är vår spolbil redo att rycka ut och åtgärda problemet.

Hur fungerar en spolbil?

En spolbil är ett specialfordon som används för rengöring och underhåll av avloppssystem samt hantering av vätskor och slam. Den har en vattentank för rent vatten och ett kraftfullt sug- och spolsystem. Vid högtrycksspolning pumpas vatten med högt tryck genom slangar och munstycke för att rengöra avloppsledningar och rör genom att ta bort blockeringar och föroreningar. Vid sugning används pumpen för att suga upp vätskor och avfall från avloppssystemet och transportera dem till fordonets tank.

Vilka är de vanliga användningsområdena för spolbilar?

De vanligaste användningsområdena för spolbilar inkluderar avloppsrengöring, underhåll av avloppssystem, rengöring av avloppsrör och ledningar, samt hantering av översvämmade områden.

Spolbil

© 2020 All rights reserved

24 Duty AB

Kreditupplysning sker på alla beställningar enligt 24 Dutys allmänna villkor