HEMTJÄNSTERElektrikerElektriker Malmö

Behöver du en elektriker i Malmö?
Svar på 1 minut
Boka direkt

Vi har ett team av erfarna och kunniga elektriker i Malmö som kan hjälpa dig med alla dina elbehov. Oavsett om du behöver hjälp med en elinstallation, felsökning eller byte av elcentral, så kan vi hjälpa dig.

Behörig elfirma i Malmö

Att installera och underhålla ett elsystem kan vara en komplicerad process. Det är viktigt att välja en behörig elfirma i Malmö som har erfarenhet och kunskap för att hjälpa dig med dina elbehov.

Vi finns tillgängliga i hela Malmö med omnejd. Boka en elektriker idag, vi är snabbt på plats!

Alla våra elektriker är auktoriserade, du kan därför känna dig trygg i att alla våra eljobb utförs på ett professionellt och säkert sätt.

Kontakta oss för att boka en elektriker & elfirma i Malmö

Några av våra tjänster

  • Elinstallation
  • Laddbox
  • Belysning
  • Elcentral

Vi ger dig trygghet och säkerhet

Att ha en elektriker tillgänglig ger dig trygghet och säkerhet, särskilt om du har äldre elsystem eller en hög belastning av elektriska apparater. Våra elektriker är auktoriserade och utbildade för att hantera alla typer av elektriska problem, och vi följer alltid de senaste säkerhetsstandarderna för att garantera en säker och effektiv lösning på ditt problem.

Snabbt på plats

Om du står inför en nödsituation med ditt elsystem, tveka inte att kontakta oss. Vi är här för att hjälpa dig och lösa dina problem så snabbt och effektivt som möjligt, dygnet runt. Våra elektriker är redo att ta itu med problemet och ge dig den trygghet du behöver för att fortsätta med din dagliga verksamhet.

Akut elektriker nära dig

Elektriker Jour

Alla våra hantverkare är registrerade hos Elsäkerhetsverket.

© 2020 All rights reserved

24 Duty AB

Kreditupplysning sker på alla beställningar enligt 24 Dutys allmänna villkor