Avloppsjour & Spolbil

När du behöver hjälp snabbt av en Avloppsjour & Spolbil finns vi här för dig och kan hjälpa dig med det mesta.

Vår Avloppsjour & Spolbil finns här för att hjälpa dig på bästa möjliga vis. Vi är det moderna sättet att anlita en avloppsspecialist på och vi kan vår sak. Antingen är din situation akut eller oplanerad men du behöver någon som kan komma och hjälpa dig i syfte att lösa ditt problem. Vi är det säkraste valet när du snabbt behöver svar (95% får svar inom 1 minut) och sedan är vi på plats inom 60 minuter.

Vänta inte även om det inte är helt stopp ännu. Läget kan snabbt ändras och då är det skönt att inte beställa i stress.

Några exempel vad vår Avloppsjour & Spolbil erbjuder

Stopp i avlopp
Avloppsrensning
Stopp i diskho
Stopp i golvbrunn
Stopp i Toaletten
24 Duty

Snabbaste vägen till din lokala Avloppsjour & Spolbil

Avloppsjour & Spolbil

Behöver din bostad, fastighet, restaurang, bensinstation, butik, eller kontor hjälp med stopp i avlopp eller avloppsrensning?

En tilltäppt golvbrunn eller avloppsrör kan snabbt bli ett problem. Se därför alltid till att stänga av vattnet och ta fram en hink om det läcker över någonstans. Vi har flera olika metoder för att lösa upp stopp i avlopp men den vanligaste metoden att  vi sprutar in varmt vatten i röret vilket är skonsamt för både rör och miljön.

Sammanfattningsvis får du hjälp med allt från början till slut när det gäller stopp i avlopp & avloppsrensning. Du kan känna dig trygg genom hela processen utan att behöva leta runt. Vi har allt på samma ställe och håller vad vi lovar.

Har du problem med något av det vi beskriver i listan så kontakta oss direkt så hjälper vi dig.

Du kan boka vår Avloppsjour & Spolbil dygnet runt

Avloppsjour & Spolbil

Avloppsjour & Spolbil när du snabbt behöver hjälp med akuta problem i din bostad så har vi lösningen för dig och kan snabbt vara på plats. För att sammanfatta når vårt smarta system alla hantverkare nära dig i realtid. Därför skall du alltid vända dig till oss när du vill ha snabb, enkel och prisvärd service men med så lite ansträngning som möjligt.

Avloppsjour & Spolbil

SÅ FUNKAR DET

Ring eller boka online, vi svarar direkt
Vi skickar ut meddelande i vårt nätverk genom vår smarta app
Vi skickar ut din lokala hantverkare till dig
Delbetala eller faktura 20 dagar
Elektriker jour

Kundnöjdhet

Vår nöjdhetsgaranti sätter kunden i framsätet genom möjligheten att betygsätta upplevelsen av hela processen och hantverkaren efter slutfört uppdrag. Resultatet av detta ger oss möjligheten att ständigt förbättra vår tjänst då vi anser att kundens åsikt är av största vikt och vår fortsatta existens och utveckling. I syfte att göra upplevelsen bättre för både dig och hantverkaren gör vi en kritiserad bransch lite bättre men på ett nytt sätt.

Företag & Privatpersoner

En bättre kundupplevelse

Privatpersoner och företag som beställer våra tjänster med eller utan app kan alltid komma tillbaka och se sina ordrar i appen. Där får du ännu bättre användarupplevelse och tar steget in i framtiden så som vi tycker att det skall vara när man bokar en hantverkare. I appen får du tillgång till ett kraftfullt verktyg fullmatat med smarta funktioner. Med oss binder du varken upp dig på ett långt avtal eller långa bindningstider. När du behöver en hantverkare i en akut eller oplanerad situation finns vi bara några knapptryck bort. Ladda ner vår app och bli återkommande kund.

Elektriker jour
Elektriker jour

Smart hantering

All dokumentation sker digitalt för att få bra underlag till försäkringsbolaget i efterhand som möjligt men utan att du behöver göra något. För att sammanfatta vill vi göra dig nöjd så vi följer upp alla uppdrag för att ni som kund skall få den bästa tänkbara kundupplevelse i samband med uppdraget men med så lite ansträngning som möjligt. Resultatet av detta bli en trygg service för våra kunder och vi blir ständigt lite bättre för varje dag tack vare kundernas feedback.

Anslut dig till vår Avloppsjour & Spolbil

Bli partner idag

Du som hantverkare tampas många gånger med att hinna med dagen men hinner inte med att göra alla kunder nöjda. Samtidigt skall du sköta bokföringen och sköta ROT/RUT ansökningar till skatteverket, men det finns en lösning på problemet. När du blir partner med 24 Duty får du tillgång till uppdrag i appen samt all annan funktionalitet i syfte att göra din dag så mycket lättare. Du får även betalt 24 timmar efter avslutat uppdrag men utan att du behöver gör något administrativt. Sammanfattningsvis så sköter vi allt runt omkring i syfte att kunna fokusera på jobbet så att kunderna blir extra nöjda. Läs mer här

© 2020 All rights reserved

24 Duty AB

Kreditupplysning sker på alla beställningar enligt 24 Dutys allmänna villkor