Rörmokare Jour

När du behöver hjälp snabbt av en Rörmokare jour finns vi här för dig och kan hjälpa dig med det mesta.

Vår rörmokare jour finns är här för att hjälpa dig på bästa möjliga vis. Vi är det moderna sättet att anlita en rörmokare på och vi kan vår sak. Antingen är din situation akut eller oplanerad men du behöver någon som kan komma och hjälpa dig i syfte att lösa ditt problem. Vi är det säkraste valet när du snabbt behöver svar (95% får svar inom 1 minut) och sedan är vi på plats inom 60 minuter.

Några exempel vad vår rörmokare jour erbjuder

Rensning av vatten- & avloppsrör
Reparation av akut vattenläckage
Upptining av rör
Snabb installation av blandare och toalett
Läckande toalett
Läckande kran
Läckande eller trasig varmvattenberedare
Värmesystem
Rörmokare jour
24 Duty

Snabbaste vägen till din lokala Rörmokare jour

Rörmokare jour

Är det stopp i avloppet eller har vattenrören frusit? Vi finns här för att hjälpa dig snabbt.

Om du har fått stopp i toaletten, har ett läckande vattenrör eller något annat akut vvs relaterat problem? Då har du kommit rätt då vi kan hjälpa dig snabbt.

En läckande diskmaskin, eller en läckande kran kan snabbt bli ett stort problem men med hjälp av oss får du snabbt en lösning på problemet. Vår VVS jour nås på sekunder och du får svar snabbt om någon kan komma.

Sammanfattnings är vår rörmokare jour stand-by för att snabbt komma till platsen och hjälpa dig så att skadan inte blir onödigt stor och eftersom våra hantverkare jobbar i en smart app nås dem direkt med meddelandet att det finns ett uppdrag hos dig.

Har du problem med något av det vi beskriver i listan så kontakta oss direkt så hjälper vi dig.

Du kan boka vår rörmokare jour dygnet runt

Rörmokare Jour

Rörmokare jour när du snabbt behöver hjälp med akuta problem i din bostad så har vi lösningen för dig och kan snabbt vara på plats. För att sammanfatta når vårt smarta system alla hantverkare nära dig i realtid. Därför skall du alltid vända dig till oss när du vill ha snabb, enkel och prisvärd service men med så lite ansträngning som möjligt.

24 Duty

SÅ FUNKAR DET

Ring eller boka online, vi svarar direkt
Vi skickar ut meddelande i vårt nätverk genom vår smarta app
Vi skickar ut din lokala hantverkare till dig
Delbetala eller faktura 20 dagar
Elektriker jour

Kundnöjdhet

Vår nöjdhetsgaranti sätter kunden i framsätet genom möjligheten att betygsätta upplevelsen av hela processen och hantverkaren efter slutfört uppdrag. Resultatet av detta ger oss möjligheten att ständigt förbättra vår tjänst då vi anser att kundens åsikt är av största vikt och vår fortsatta existens och utveckling. I syfte att göra upplevelsen bättre för både dig och hantverkaren gör vi en kritiserad bransch lite bättre men på ett nytt sätt.

Företag & Privatpersoner

En bättre kundupplevelse

Privatpersoner och företag som beställer våra tjänster med eller utan app kan alltid komma tillbaka och se sina ordrar i appen. Där får du ännu bättre användarupplevelse och tar steget in i framtiden så som vi tycker att det skall vara när man bokar en hantverkare. I appen får du tillgång till ett kraftfullt verktyg fullmatat med smarta funktioner. Med oss binder du varken upp dig på ett långt avtal eller långa bindningstider. När du behöver en hantverkare i en akut eller oplanerad situation finns vi bara några knapptryck bort. Ladda ner vår app och bli återkommande kund.

rörmokare jour
Elektriker jour

Smart hantering

All dokumentation sker digitalt för att få bra underlag till försäkringsbolaget i efterhand som möjligt men utan att du behöver göra något. För att sammanfatta vill vi göra dig nöjd så vi följer upp alla uppdrag för att ni som kund skall få den bästa tänkbara kundupplevelse i samband med uppdraget men med så lite ansträngning som möjligt. Resultatet av detta bli en trygg service för våra kunder och vi blir ständigt lite bättre för varje dag tack vare kundernas feedback.

Anslut dig till vår avloppsjour

Bli partner idag

Du som hantverkare tampas många gånger med att hinna med dagen men hinner inte med att göra alla kunder nöjda. Samtidigt skall du sköta bokföringen och sköta ROT/RUT ansökningar till skatteverket, men det finns en lösning på problemet. När du blir partner med 24 Duty får du tillgång till uppdrag i appen samt all annan funktionalitet i syfte att göra din dag så mycket lättare. Du får även betalt 24 timmar efter avslutat uppdrag men utan att du behöver gör något administrativt. Sammanfattningsvis så sköter vi allt runt omkring i syfte att kunna fokusera på jobbet så att kunderna blir extra nöjda. Läs mer här

© 2020 All rights reserved

24 Duty AB

Kreditupplysning sker på alla beställningar enligt 24 Dutys allmänna villkor