LÅSSMED JOUR 24/7 GÖTEBORG. BESTÄLL ENKELT

LÅSSMED JOUR 24/7 GÖTEBORG
Dörröppning av de flesta fastigheter
Låsjustering
Byte av låssystem
Reparation av de flesta slag efter utfört jouruppdrag.
24 Duty

Snabbaste vägen till din lokala hantverkare

LÅSSMED JOUR 24/7 GÖTEBORG

Har du låst in eller tappat bort dina nycklar? Anledningarna kan vara många varför man är utelåst. Därför är vår tjänst utmärkt för denna situation då vi har ett stort nätverk av hantverkare som snabbt kan komma till platsen och hjälpa dig.Våra jourhavande låssmeder kommer snabbt till plats och hjälper dig att komma in i din bostad så att du kan känna dig trygg.

All dokumentation sker digitalt för att få bra underlag till försäkringsbolaget i efterhand. Vi följer även upp alla uppdrag för att ni som kund skall få den bästa tänkbara kundupplevelse i samband med vårt uppdrag. Resultatet av detta bli en trygg service för våra kunder och vi blir ständigt lite bättre för varje dag tack vare kundernas feedback.

Har du problem med något av det beskriver i listan till vänster, kontakta oss direkt på telefonnummer 010-214 65 14

LÅSSMED JOUR 24/7 GÖTEBORG

24 Duty

SÅ FUNKAR DET

Ring eller boka online, vi svarar direkt
Vi skickar ut meddelande i vårt nätverk genom vår smarta app
Vi skickar ut din lokala hantverkare till dig
Delbetala eller faktura 10 dagar

Beställ Jourhavande låssmed

När du snabbt behöver hjälp med akuta problem i din bostad så har vi lösningen för dig och kan snabbt vara på plats. Vårt smarta verktyg når alla hantverkare nära dig i realtid. Därför skall du alltid vända dig till oss när du vill ha snabb, enkel och prisvärd service.

Kundnöjdhet

Vår nöjdhetsgaranti sätter kunden i framsätet genom möjligheten att betygsätta upplevelsen av hela processen och hantverkaren efter slutfört uppdrag. Resultatet av detta ger oss möjligheten att ständigt förbättra vår tjänst då vi anser att kundens åsikt är av största vikt och får fortsatta existens och utveckling

Recensera oss

Marknadens smartaste lösning för våra kunder

© 2020 All rights reserved

24 Duty AB

Kreditupplysning sker på alla beställningar enligt 24 Dutys allmänna villkor