VÅRA SMARTA FUNKTIONER
Snabbt betalt

När ert företag har utfört ett jobb hos en kund får ni betalt utav oss. Inget krångel, inga brutna löften. Ni får alltid betalt efter att kunden godkänt arbetet helt automatiskt direkt till ert konto.

Inga onödiga samtal

Ni behöver inte bemanna telefonen dygnet runt utan det gör vi för er så att ni kan fokusera på annat. Ni är aldrig skyldiga att ta jobb utan det är först till kvarn som gäller. Sedan behöver ni bara åka ut till kunden. Vi uppdaterar kunden med löpande information innan ni kommer till plats. Helt automatiskt.

Finans

Ni kan även använda vårt kraftfulla verktyg för andra jobb. Skapa nya uppdrag och få betalt direkt av oss. Vi blir er trygga finanspartner och tillsammans skapar vi bra likviditet.

Statistik

Tillgång till användbar data direkt i appen. Håll koll på era uppdrag och hur många uppdrag ni tagit.

24 Duty

Vårt kraftfulla system blir ert dagliga verktyg och finanslösning. Börja tjäna mer pengar redan idag.

Spara tid och pengar då vi sköter det administrativa i bakgrunden medans ni tjänar pengar.

Tillsammans med oss kan ni fokusera på rätt saker och vi sköter det krångliga i bakgrunden. Vi finns för alla hantverkare i branschen och tillsammans hjälper vi privatpersoner och företag i nöd. Med våra smarta integrationer blir er belastning minimal.

Gör en intresseanmälan om att få ansluta ditt företag till 24 Duty genom att klicka på knappen nedan.

24 Duty

Bli partner idag

24 Dutys förmedlingstjänst för jour är en robust supersmart tjänst som är anpassad för hantverkare. Systemet täcker allt från början till slutet av uppdragen för att ge bästa tänkbara upplevelse för kunden.Våra smarta funktioner och integrationer gör att ert jobb går smidigt.Vi förmedlar uppdrag till er och sköter allt annat i bakgrunden. Tillsammans med oss blir vi även en finanspartner som hjälper er med likviditeten. Börja tjäna mer pengar redan idag.

24 Duty

Kundupplevelse

Vi genomför en undersökning om kundnöjdhet efter varje slutfört uppdrag i kombination med uppföljning av uppdraget helt automatiskt. Kunderna kan då ge betyg och rating på tjänsten som helhet och hantverkaren. Detta skapar poäng i vårt system som låser upp nya funktioner.Våra partners kan även lämna feedback om systemet direkt i appen så att vi tillsamman kan utveckla nya koncept och funktioner som gör systemet bättre.

ANSLUT DITT FÖRETAG IDAG

MER JOURJOBB TILL ER UTAN STRUL

Vi erbjuder marknadens mest kraftfulla lösning för hantverkare inom vvs, el, bygg, lås och glas. Vi ger er inte bara mer jourjobb utan vi erbjuder tillsammans med er en fantastisk upplevelse för kunden.

ANSLUT HÄR
24 DUTY FLÖDE

SÅHÄR FUNKAR DET

Vi tar emot samtalen
Vi skickar ut meddelande i vårt nätverk
Ni tackar JA om ni kan
Ni får betalt direkt efter avslutat jobb

© 2020 All rights reserved

24 Duty AB

Kreditupplysning sker på alla beställningar enligt 24 Dutys allmänna villkor