Rörläggare Trollhättan: VVS och Rörmokare Jour 24 DUTY

Kommuner vi finns i: Göteborg, Lerum, Partille, Ale, Öckerö, Bollebygd, Alingsås, Borås, Kungälv, Härryda, Stenungsund, Kungsbacka, Trollhättan, Vänersborg, Uddevalla, Mellerud
Rörläggare Trollhättan: VVS och Rörmokare Jour 24 DUTY
Rensning av vatten- & avloppsrör
Reparation av akut vattenläckage
Upptining av rör
Läckande toalett
Läckande kran
Läckande diskmaskin, installation av diskmaskin
Läckande eller trasig varmvattenberedare
Värmesystem
Stopp i toaletten, golvbrunnen eller hela avloppet.
Spolbil för rensning av avlopp
Reparation av de flesta slag efter utfört jouruppdrag.
24 Duty

Snabbaste vägen till din lokala hantverkare

Rörläggare Trollhättan: VVS och Rörmokare Jour 24 DUTY. Vi hjälper dig snabbt med ett akut VVS problem.

Vi kan hjälpa er med alla sorters akuta VVS-problem.
Är det stopp i avloppen eller har vattenrören frusit? Vi finns här för att hjälpa dig snabbt. Om du har fått stopp i toaletten, har läckande vattenrör, trasig varmvattenberedare eller något annat akut vvs relaterat problem? Då har du kommit rätt! Vi hjälper fastighetsägare, hyresvärdar och bostadsinnehavare snabbt tryggt och enkelt. En läckande diskmaskin, eller en läckande kran kan snabbt bli ett stort problem men med hjälp av vårt stora nätverk av hantverkare som nås på sekunder så kan vi se till att skadan inte blir större än nödvändigt genom att våra jourhavande rörmokare finns stand-by och kan reagera på vårt meddelande i vår smarta app och åka till dig direkt.

All dokumentation sker digitalt för att få bra underlag till försäkringsbolaget i efterhand. Vi följer även upp alla uppdrag för att ni som kund skall få den bästa tänkbara kundupplevelse i samband med vårt uppdrag. Resultatet av detta bli en trygg service för våra kunder och vi blir ständigt lite bättre för varje dag tack vare kundernas feedback.

Har du problem med något av det beskriver i listan till vänster, kontakta oss direkt på telefonnummer 0240-24 24 24.

Rörläggare Trollhättan: VVS och Rörmokare Jour 24 DUTY

Områden: Trollhättan, Trollhättans kommun, Artorp, Baggeryr, Baggeryr, Gråbo, Båberg, Garnviken, Heden, Hults höjd, Norra Björke, Norra Kalltorpssjön, Lindveden, Rosenberg, Åkerström, Sjuntorp, Upphärad, Velanda, Väne-Åsaka
24 Duty

SÅ FUNKAR DET

Ring eller boka online, vi svarar direkt
Vi skickar ut meddelande i vårt nätverk genom vår smarta app
Vi skickar ut din lokala hantverkare till dig
Delbetala eller faktura 10 dagar

Beställ Jourhavande Rörläggare

När du snabbt behöver hjälp med akuta problem i din bostad så har vi lösningen för dig och kan snabbt vara på plats. Vårt smarta verktyg når alla hantverkare nära dig i realtid. Därför skall du alltid vända dig till oss när du vill ha snabb, enkel och prisvärd service.

Ring för beställning

Kundnöjdhet

Vår nöjdhetsgaranti sätter kunden i framsätet genom möjligheten att betygsätta upplevelsen av hela processen och hantverkaren efter slutfört uppdrag. Resultatet av detta ger oss möjligheten att ständigt förbättra vår tjänst då vi anser att kundens åsikt är av största vikt och får fortsatta existens och utveckling

Recensera oss

Vad är en VVS-montör och vad krävs?

VVS-montör (vvs står för värme, ventilation och sanitet (äldre benämningar: rörmokare, rörläggare), är en fackman som installerar och reparerar VVS-anläggningar i byggnader. Förutom rör kan dessa anläggningar bestå av värmepumpar, elpannor, solvärme, varmvattenberedare, värmeelement, fläktar, klimatanläggningar samt sanitetsporslin.
När du snabbt behöver hjälp med akuta problem i din bostad så har vi lösningen för dig och kan snabbt vara på plats. Vårt smarta verktyg når alla hantverkare nära dig i realtid. Därför skall du alltid vända dig till oss när du vill ha snabb, enkel och prisvärd service.

VVS-montör kan man bli i Sverige igenom att först gå den treåriga gymnasieutbildningen VVS- och fastighetsprogrammet (tidigare Energiprogrammet) med inriktning VVS. Efter det 850 timmar multiplicerat med 4 perioder, alltså cirka två år som lärling på ett företag. Därefter avlägger man branschprov för att bli branschcertifierad VVS-montör. Alternativt att direkt bli företagslärling under förutsättning att ett företag är villigt att åta sig utbildningsansvar och är anslutna till kollektivavtal. Under lärlingstiden kompletterar man med gymnasiebetyg i matte, svenska och engelska. Lärlingsperioden avslutas med samma branschprov som för gymnasieutbildade vvs-montörer.

Läs mer

© 2020 All rights reserved

24 Duty AB

Kreditupplysning sker på alla beställningar enligt 24 Dutys allmänna villkor