Elektriker Malmö

Våra professionella och erfarna elektriker står till tjänst för att hjälpa dig med allt från mindre reparationer till stora installationer. Vi erbjuder också akut hjälp dygnet runt för att lösa alla typer av nödsituationer.

Behöver du en elektriker i Malmö?

Vi har ett dedikerat team av erfarna och kunniga elektriker i Malmö som kan hjälpa dig med alla dina elbehov. Oavsett om du behöver en ny installation, en reparation eller en uppgradering av ditt befintliga elsystem, så kan vi hjälpa dig. Vårt team är välutbildade och uppdaterat med de senaste teknologierna och branschstandarderna.
24 Duty

SÅ FUNKAR DET

Boka vår tjänst med 3 enkla steg
Vi kopplar samman dig med en hantverkare
Vi skickar ut din lokala hantverkare till dig
Delbetala eller faktura 20 dagar

Behörig elfirma i Malmö

Vi har alltid samma fasta pris oavsett vilken dag det är för att göra det enkelt för dig som kund. Det innebär att det ingår framkörning och 2H arbetstid på plats.

Kontakta oss för att boka en elektriker & elfirma i Malmö

Gör som dom i Göteborg, boka, betala och se gla ut!

Vad säger våra kunder om oss

Söker du en elektriker i närheten av Malmö?

Ja du kanske trodde att Skåne är stort, men det är som Danmark, litet och platt! Vi finns såklart i hela skåne då eftersom det är så litet. Höör där är vi riktigt grymma.
Våra elektriker finns nära dig för att kunna komma snabbt till platsen och samtidigt värna om miljön. Vi finns i Malmö, Lund, Vellinge och resten av Skåne.

Här finns vi

© 2020 All rights reserved

24 Duty AB

Kreditupplysning sker på alla beställningar enligt 24 Dutys allmänna villkor