Elektriker Jour

Snabbaste vägen till din lokala hantverkare
När du står inför en elektrisk nödsituation, behöver du en elektriker som kan hjälpa dig snabbt och professionellt. Våra jour elektriker är utbildade och erfarna i att hantera akuta situationer, oavsett om det handlar om strömavbrott, fel på elpanelen eller andra problem. Vi är alltid tillgängliga för att hjälpa dig, varje dag, året runt.

Elektriker akut & jour - alla dagar i veckan

Om du står inför en nödsituation med ditt elsystem, är det viktigt att du kan lita på att du får hjälp snabbt och tillförlitligt. Därför erbjuder våra elektriker akut- och jourtjänster alla dagar i veckan för att säkerställa att du aldrig behöver vänta länge på hjälp.
Oavsett om det är mitt i natten eller under en helgdag kan du lita på att vår erfarna och kunniga personal är tillgänglig för att lösa alla typer av elektriska problem. Vi förstår att elektriska nödsituationer kan uppstå när som helst, vilket är anledningen till att vi är tillgängliga dygnet runt för att ge dig hjälp när du behöver det som mest.
24 Duty

SÅ FUNKAR DET

Boka vår tjänst med 3 enkla steg
Vi kopplar samman dig med en hantverkare
Vi skickar ut din lokala hantverkare till dig
Delbetala eller faktura 20 dagar

Vad kostar en jourelektriker i timmen?

Vi har alltid samma fasta pris oavsett vilken dag det är för att göra det enkelt för dig som kund. Det innebär att det ingår framkörning och 2H arbetstid på plats.

Vi löser dina akuta elfel

Strömavbrott
Felsökning av elfel
Montering & installation
El-element
Belysning
Laddbox

Alla våra hantverkare är registrerade hos Elsäkerhetsverket.

Vad säger våra kunder om oss

Vi ger dig trygghet och säkerhet

Att ha en jour elektriker tillgänglig ger dig trygghet och säkerhet, särskilt om du har äldre elsystem eller en hög belastning av elektriska apparater. Våra elektriker är auktoriserade och utbildade för att hantera alla typer av elektriska problem, och vi följer alltid de senaste säkerhetsstandarderna för att garantera en säker och effektiv lösning på ditt problem.

Snabbt på plats

Om du står inför en nödsituation med ditt elsystem, tveka inte att kontakta oss. Vi är här för att hjälpa dig och lösa dina problem så snabbt och effektivt som möjligt, dygnet runt. Vår jour elektriker är redo att ta itu med problemet och ge dig den trygghet du behöver för att fortsätta med din dagliga verksamhet.

 

© 2020 All rights reserved

24 Duty AB

Kreditupplysning sker på alla beställningar enligt 24 Dutys allmänna villkor