Borås inklab pitchtävling

2 Juni var 24 Duty med och tävlade bland ett stort antal utvalda företag där bolagets VD Mikael fick möjligheten att pitcha affärsiden för en jury. På kvällen den 2 juni stod det klart att 24 Duty kammade hem 2:a pris och en check på 25.000 kr.

Vd:n har ordet:

” Jag är otroligt stolt och glad över den respons vi fått på 24 Duty. Detta är ett kvitto på att det vi gör är rätt och att vi styr mot åt rätt håll. Marknadspotentialen är stor och med de nya funktioner vi planerar att släppa kommer vi förändra branschen i en positiv riktning. Stort tack till gänget på Borås INK Så otroligt glad och tacksam att ni tror på vår affärsidé! 🦄🚀”
24 Duty vill även passa på att tacka juryn,
Ulrika Sjövall Christina Holmqvist, Stefan Svahn, Fredrik Engström och Stefan Dinér för priset och den fina feedbacken.

Sist men inte minst. Ett extra tack till alla fantastiska coacher Ola Bringle , Jesper Fritzson , Klara Sandrén , Christina iLunden , Malin Lindberg , Erik Valvring Markus Bredberg , David Wengbrand , Ulf Nordgärd , Madeleine Sääf och JONAS GALLNEBY som hjälpt till under dessa 8 intensiva veckor och såklart alla goa deltagare som varit med i inklan.

#nästanivå #unicorn #24duty #inklab #boråsink #sparbankensjuhärad

Följ oss på sociala medier