Känner du någon hantverkare som behöver få bättre kontroll över sin vardag.

Nu tar vi nya steg och förenklar vardagen för hantverkaren. Vi har lagt till nya funktioner i vårt system så det blir enklare för hantverkaren att kommunicera med kunderna.

I den stressiga vardagen för hantverkaren är det vanligt att man glömmer eller tappar bort telefonnummer eller andra kontaktuppgifter till kunden. Detta skapar negativitet mot hantverkarna och branschen som redan är hårt pressad av dåliga omdömen. Kunderna idag värdesätter en ordningsam och kommunikativ hantverkare.

Vi gör det möjligt för hantverkaren att hålla god kontakt med kunden genom att alltid ha informationen lätt tillgänglig i appen samt att genom en enkel knapptryckning starta GPS-funktion för att hitta fram till kunden.

Telefon: 0240-24 24 24
Websida: https://24duty.se

Om företaget:
24 Duty är en förmedlingstjänst för jour och fungerar som über fast med hantverkare. Det är en robust supersmart tjänst som är anpassad för alla som befinner sig i en akut situation där en hantverkare snabbt behöver komma till platsen. Bolaget har ett stort nätverk av hantverkare som erbjuder jour och tillsammans med 24 Duty blir vardagen enkel för både hantverkare och kund i akut situation. Vi finns idag i kommunerna: Göteborg, Mölndal, Kungsbacka, Kungälv, Stenungsund, Härryda, Trollhättan och Vänersborg. Vi växer så det knakar och kommer inom kort finnas i fler kommuner.
#Hantverkarjour #24Duty #247service

Följ oss på sociala medier