Uddevalla är anslutna till 24 Duty

Vilken helg!Vilket raketavslut på förra veckan!

Vi välkomnar Uddevalla till familjen då vi nu gjort våra första uppdrag där.

Raketavslut på förra veckan och vi fick väldigt många uppdrag i Uddevalla vilket vi på 24 Duty tycker är väldigt kul. Vi växer och kommer inom kort expandera till fler kommuner. Glöm inte att tips era bekanta om 24 Duty och vi tar även gärna in fler hantverkare i kommuner vi inte anslutit ännu. Känner du någon? Tipsa om oss!

Håll er uppdaterade!

Telefon: 0240-24 24 24
Websida: https://24duty.se

Om företaget:

24 Dutys förmedlingstjänst för jour fungerar som über fast med hantverkare. Det är en robust supersmart tjänst som är anpassad för alla som befinner sig i en akut situation där en hantverkare snabbt behöver komma till platsen. Bolaget har ett stort nätverk av hantverkare som erbjuder jour och tillsammans med 24 Duty blir vardagen enkel för både hantverkare och kund i akut situation. Vi finns idag i kommunerna: Göteborg, Mölndal, Kungsbacka, Kungälv, Stenungsund, Härryda, Trollhättan och Vänersborg. Vi växer så det knakar och kommer inom kort finnas i fler kommuner.
#Hantverkarjour #24Duty #247service

Följ oss på sociala medier