Kvinnliga företagare se hit!
Just nu söker vi fler hantverkare till vårt nätverk särskilt dig som kvinna. Vi på 24 Duty värnar om jämställdheten och vill att du som kvinnlig företagare inom vvs, lås, bygg, glas eller el ansluter till vårt team om du är intresserad av strukturerade jouruppdrag med marknadens bästa hantverkarverktyg. Finns vi inte i din kommun idag så är vi såklart intresserade av att ansluta din kommun ändå. Gå in via länken nedan och läs mer. Du ansluter ditt företag genom att ladda ner vår app.

Telefon: 0240-24 24 24
Websida: https://24duty.se

Om företaget:

24 Dutys förmedlingstjänst för jour fungerar som über fast med hantverkare. Det är en robust supersmart tjänst som är anpassad för alla som befinner sig i en akut situation där en hantverkare snabbt behöver komma till platsen. Bolaget har ett stort nätverk av hantverkare som erbjuder jour och tillsammans med 24 Duty blir vardagen enkel för både hantverkare och kund i akut situation. Vi finns idag i kommunerna: Göteborg, Mölndal, Kungsbacka, Kungälv, Stenungsund, Härryda, Trollhättan och Vänersborg. Vi växer så det knakar och kommer inom kort finnas i fler kommuner.
#Hantverkarjour #24Duty #247service

Avloppsjour & Spolbil